CSM Reșița merge la Arad după puncte

În etapa a șaptea a Ligii a III-a de fotbal, Seria a IV-a, CSM Reșița joacă astăzi, de la ora 15:00, în deplasare cu UTA Bătrâna Doamnă II. Va fi un meci în care elevii lui Leontin Doană țintesc cele trei puncte, echipa reșițeană având un bilanț mai bun în deplasare decât pe teren propriu.

Reșițenii au două victorii externe în acest sezon, 2-0 cu CSM Lugoj și 2-1 cu Millenium Giarmata, și doar o victorie pe teren propriu, 1-0 cu Pandurii II Târgu Jiu. O victorie în această după-amiază, coroborată și cu alte rezultate din etapa a șaptea, i-ar putea urca pe rosso-neri în clasament. CSM Reșița este momentan pe locul 9, cu 9 puncte.

„Vom disputa al doilea meci consecutiv din deplasare, ne va fi destul de greu, dar ne dorim să-l câștigăm și cred că ne vom impune. Băieții au avut o atitudine care m-a mulțumit la jocul cu Giarmata și sper că vor aborda la fel meciul cu UTA II. Am câștigat meciul precedent, vrem să obținem toate cele trei puncte puse în joc, iar după aceea vom înfrunta acasă Cetate Deva, o echipă care este sub noi în clasament. Cred că dacă ne vom face jocul obișnuit, vom câștiga partida cu UTA II”, a spus Leontin Doană.

Partida UTA Bătrâna Doamnă II – CSM Reșița va fi arbitrată de Răzvan Necrici, asistat de Ștefan Lar și Răzvan Soporan, toți din Baia Mare. Observatori: Matei Dionisie Doru (Zalău) și Orbonaș Călin Marius (Ilia, jud. Hunedoara).

Rezultate înregistrate vineri:
Millenium Giarmata – ACS Poli Timişoara II 4-4
Mama Mia Becicherecu Mic – Naţional Sebiş 2-1
Unirea 1924 Alba Iulia – Performanţa Ighiu 0-2
CNS Cetate Deva – Ripensia Timişoara 0-0

Astăzi, de la ora 15, sunt programate meciurile:
Industria Galda – Pandurii Târgu Jiu II
Gloria Lunca Teuz Cermei – CSM Lugoj
UTA Bătrâna Doamnă II – CSM Şcolar Reşiţa

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/