CSM Reșița își caută drumul spre Liga a II-a

După cantonamentul din stațiunea Băile Herculane, rosso-nerii își reiau astăzi pregătirile în Valea Domanului. Pe 4 martie începe returul Ligii a III-a, dar până atunci CSM Reșița va disputa câteva jocuri de verificare, iar antrenorul Leontin Doană se va edifica asupra noilor veniți și va stabili formula de bază.

CSM Reșița a disputat deja trei jocuri de verificare în această iarnă, două acasă și unul în deplasare. Rosso-nerii au învins liderul Ligii a IV-a Caraș-Severin, Viitorul Caransebeș, cu scorul de 2-1, apoi au lăsat o bună impresie în amicalul de lux cu prim-divizionara ACS Poli Timișoara, chiar în municipiul de pe Bega. Echipa reșițeană a și condus o bună parte din timp, după golul lui Flavius Costescu, dar timișorenii au întors rezultatul și s-au impus cu 2-1. Rosso-nerii au plecat imediat în cantonament pe Valea Cernei, pentru o perioadă de nouă zile.

„În această perioadă ne-am axat mai mult pe pregătirea fizică, nici nu am avut teren unde să lucrăm cu mingea”, a spus antrenorul Leontin Doană.

În cantonament au fost prezente și noile achiziții, Poiană, Himcinschi, Călin și Opriș, precum și Cosmin Negoescu, de la Viitorul Caransebeș, iar în ultima parte a cantonamentului și-a făcut apariția și Souleymane Keita, fostul jucător al colegei de serie a CSM-ului, Performanța Ighiu. Acesta a și marcat în amicalul pe care CSM Reșița l-a susținut în Valea Domanului chiar în ziua în care a venit din cantonamentul de la Herculane. Rosso-nerii au câștigat cu 3-2 partida cu Unirea Banloc, din Liga a IV-a Timiș.

„Keita n-a semnat încă, dar sperăm ca zilele acestea să semneze. Opriș a semnat, Negoescu încă nu. Ne mai gândim dacă îl oprim sau nu. Deocamdată nu suntem în discuții cu alți jucători. Ne-ar mai trebui un jucător U19 de picior stâng, dacă am putea găsi, dacă nu, rămânem cu ce avem la momentul ăsta”, a mai spus Leo Doană.

Următorul amical al echipei reșițene va fi miercuri, 8 februarie, de la ora 11.30, cu CSM Lugoj, în Valea Domanului.