NEWS ALERT. Descinderi la traficanții de droguri din Reșița! [UPDATE]

Mascații au descins în mai multe imobile din municipiu când încă nici nu se crăpase bine de ziuă, la membrii unui grup infracțional specializat în traficul de droguri!

La această oră, perchezițiile efectuate de DIICOT Caraș-Severin sunt în desfășurare. Din primele informații, ar fi vorba de aproximativ 18 percheziții domiciliare, la Parchet urmând să fie aduse mai multe persoane pentru audieri.

UPDATE, ora 12.00

Structura centrală a DIICOT a emis un comunicat de presă prin care anunță că, în această dimineață au fost efectuate 15 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Reșița în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Autoritățile au constatat că, în ultimii ani, din ce în ce mai mulţi consumatori au identificat noi surse de aprovizionare cu droguri, în special din zona municipiului Timișoara, astfel că au început să asigure și nevoia de consum a celor care nu aveau astfel de surse. Așa că au început să colaboreze. „În acest context, s-a constatat  cristalizarea pe raza municipiului Reșița a unei noi rețele de trafic de droguri, fiind demarate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor mai sus-menționate”, se arată în comunicatul de presă al DIICOT.

Oamenii legii subliniază că, spre deosebire de alte acțiuni de acest gen, în cazul de față este vorba despre tineri, mulți dintre ei elevi, ceea ce le-a permis să își racoleze mult mai ușor clientela.

În total, 26 de persoane sunt duse la audieri la DIICOT Caraș-Severin.

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!