CSM Reșița, în afara oricărui pericol!

Problemele despre care se vorbește în lumea fotbalului românesc că le-ar putea avea gruparea din Valea Domanului din cauza sesizării făcute de Cătălin Rufă nu există!

Potrivit Registrului Comerțului, Consiliul Local Reșița e acționar în două cluburi din Liga 2 în momentul de față, CSM Reșița și Sportul Snagov. Lucru care contravine regulamentelor Federației Române de Fotbal și care a fost adus la cunoștința forurilor FRF de către Călin Rufă. Nu pentru a face rău CSM-ului, motivează acesta, ci ca măsură de precauție, ca nu cumva să i se impute vreodată ceva. În realitate însă, susțin oamenii care au grijă de CSM, lucrurile nu stau deloc așa. Administrația reșițeană n-ar mai face parte de mult timp din acționariatul clubului lui Rufă. Și dovedesc asta cu acte. Faptul că la Registrul Comerțului nu s-au operat modificările în structura acționariatului nu-i poate fi imputat în vreun fel Consiliului Local Reșița, explică Hadrian Popescu, liderul Grupului consilierilor PNL.

„Din punct de vedere legal, CSM Reșița, echipa Primăriei Reșița, este în afara oricărui pericol care să cadă sub incidența regulamentelor FRF. Avem toate hârtiile în regulă, sunt semnate atât de Cătălin Rufă, cât și de tatăl domniei sale în calitate de administrator. Din 2 iunie 2016, Consiliul Local Reșița nu mai este acționar la SC Metalul Reșița și nici membru în asociația respectivă. Exclus să avem vreo problemă. Dacă e să aibă cineva probleme, cu siguranță nu suntem noi aceia, probabil, trebuie căutați la Snagov!”, a spus consilierul local, liniștind astfel apele pe Bârzava.