Baschetbaliștii au revenit la treaba. SCM Timișoara, cu programul complet de amicale

Lunga vacanță s-a terminat pentru baschetbaliștii de la SCM Timișoara, care de marți au revenit la muncă, în formula aproape completă. După o primă întâlnire cu Dragan Petricevic și staff-ul, jucătorii au făcut vizita medicală miercuri dimineața, iar de joi, vor fi în cantonament în străinătate. Între timp, clubul a bătut în cuie și toate amicalele.

Echipa nu e completă, deoarece Mirel Dragoste și Bogdan Popa se află zilele acestea încă la echipa națională. Vulturii joacă miercuri seara ultimul meci din precalificările pentru Eurobasket 2021, cu Slovacia. Jucătorii prezenți în Timișoara vor fi de joi la Sarajevo, unde echipa va sta în cantonament până la data de 30 august. Primul amical va fi în 7 septembrie, la Timișoara, cu sârbii de la Vrșeț. Apoi, alb-violeții vor participa la un turneu la Szombathely și vor disputa un amical cu Szeged.

În perioada 20-21 septembrie e programată tradiționala Cupa Timișoara, turneu amical patrulater. Ulterior, elevii lui Dragan Petricevic vor participa la un turneu la Sibiu, iar ultimele meciuri de verificare vor fi cu maghiarii de la Kecskemet. Iată programul complet:

  • 7 septembrie: SCM Timișoara – KK Vrsac
  • 12-13 septembrie – turneu la Szombathely (Ungaria), unde mai participă Komarno (Slovenia), Lulea (Suedia) și echipa gazdă, Falco
  • 17 septembrie: Szedeak Szeged – SCM Timișoara
  • 20-21 septembrie: Cupa Timișoara: în prima zi se vor întâlni CSU Sibiu și Steaua București (la ora 18,00), apoi CSM Focșani și SCM Timișoara, de la 20.30. A doua zi, sâmbătă, vor avea loc finala mică (de la ora 17.00) și finala mare (19.00)
  • 25-26 septembrie – turneu la Sibiu. SCM Timișoara înfruntă U-BT Cluj-Napoca, în prima zi. Celălalt meci este CSU Sibiu – CS Voluntari
  • 2 octombrie: Kecskemet – SCM Timișoara
  • 5 octombrie: SCM Timișoara – Kecskemet

Liga Națională de Baschet masculin se reia la data de 12 octombrie. Timișoara va juca în prima etapă acasă, cu Pitești.