CSM Reșița dispută azi restanța cu Pandurii II. Doană face schimbări în echipă

Fără puncte după primele două meciuri disputate în actualul sezon, nou-promovata CSM Reșița dispută astăzi, de la ora 17, restanța cu Pandurii II, din runda inaugurală a Ligii a III-a de fotbal, Seria a IV-a. Partida va avea loc pe Stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului.

Elevii lui Leontin Doană nu au avut cel mai fericit start de sezon, suferind deja două înfrângeri în cele două meciuri disputate până acum: 0-1 în deplasare la Național Sebiș și 3-4 pe teren propriu cu Performanța Ighiu (după un meci cu o evoluție spectaculoasă a scorului și golul victoriei oaspeților marcat în al patrulea minut de prelungire). Antrenorul rosso-nerilor a pierdut trei jucători după întâlnirea cu Performanța Ighiu: Răzvan Costachi și juniorul George Ponoran au primit cartonașe roșii, iar Robert Covăsală, revenit după o perioadă de recuperare, s-a accidentat din nou, la doar 13 minute de la introducerea sa în teren. Astfel, Leontin Doană este nevoit să facă anumite schimbări în angrenajul echipei, pentru a face față formației secunde a prim-divizionarei Pandurii Târgu Jiu.

Partida CSM Reșița – Pandurii Lignitul Târgu Jiu II va fi arbitrată de Ionuț Vasile Nicoraș (Arad), asistat la cele două linii de Claudiu Doarvăș (Mintia, Hunedoara) și de Alina Mihoc (Arad). Observatori: Zaharia Ciev (Timișoara) și Florin Oglindoiu (Drobeta Turnu Severin).

leader board 728 x 90 px