EXCLUSIV. Ioan Crina a renunțat la șefia PSD Reșița! Ar pleca la București, în Senat!

Fostul viceprimar cu atribuții de primar al Reșiței, Ioan Crina, în prezent consilier județean, și-a asumat pierderea Primăriei la alegerile din 5 iunie, astfel că și-a depus mandatul de președinte al organizației municipale a PSD! Și-a depus în schimb candidatura pentru un loc eligibil pe listele PSD la alegerile parlamentare!

Crina a renunțat la șefia PSD Reșița, chiar dacă nimeni nu i-ar fi cerut în mod direct acest lucru, motiv pentru care, în scurt timp, în organizația municipală se vor avea loc alegeri. „Mi-am depus mandatul pentru că așa este normal după alegeri. Noi vom face alegeri peste tot, la municipiu, la tineret, la femei. Așa mi se pare corect. Nu mi-a cerut nimeni să-mi depun mandatul, dar eu cred că așa este normal, mai ales că rezultatele nu au fost cum trebuie la locale. Nu mi-a cerut nimeni să fac asta, ba din contră, unii mi-au cerut să nu-mi depun mandatul. Nu am stabilit încă data alegerilor, dar deocamdată nu pot spune că sunt hotărât să candidez. Eu am activitatea mea privată și nu sunt ahtiat după funcții”, a explicat Crina pentru expressdebanat.ro.

Ioan Crina nu are de gând să o lase mai moale cu politica, urmărește să treacă însă la un alt nivel. „Cred că voi candida în interiorul partidului pentru Senat, pentru un loc eligibil pe lista de Senat, dar vom vedea, deocamdată nu e stabilit nimic. Să vedem dacă mă vor colegii! Eu cred că aș ști ce să fac din postura de senator pentru Caraș-Severin!”, a declarat Crina, care se bate pentru această candidatură cu Ion Spânu, Tudorița Nicula, Aurel Duruț, actual senator PSD, și, probabil, cu Ioan Benga, care n-ar mai încăpea pe lista de la Camera Deputaților.