CSM Reșița a stat în Liga a II-a doar două zile! Ultimatum pentru Sarcină!

Omul de afaceri gorjean s-a sucit, nu mai vine cu Luceafărul Oradea în Valea Domanului fără să aibă vreo pretenție financiară, astfel că oficialii reșițeni au întrerupt unilateral orice discuție!

Nicu Sarcină joacă în continuare la mai multe capete, dar varianta Reșița a căzut. Din cauza neseriozității omului de afaceri, spun cei care au negociat zile la rând mutarea Luceafărului în Valea Domanului, transformarea lui în CSM Reșița și au făcut planul prin care echipa să acceadă în Liga I. Imediat după ce consilierii locali reșițeni s-au întrunit în regim de urgență și și-au exprimat acordul de principiu pentru asocierea cu clubul de fotbal controlat de Nicu Sarcină, acesta n-a mai fost de găsit. Nu a mai dat niciun semn, deși colaboratorii săi ofereau asigurări că nu s-a schimbat nimic și că totul rămâne așa cum fusese stabilit. Numai că Sarcină s-a răzgândit, vrea acum ca Reșița să plătească vreo 300.000 de euro, bani pe care să și-i recupereze cei de la Oradea. Și afacerea a picat!

Una am stabilit, altfel se pune problema acum. Din punctul nostru de vedere discuțiile s-au încheiat. Dacă semnăm actele așa cum am hotărât împreună și cum am votat în Consiliul Local, mergem mai departe, dacă nu, rămânem cu varianta a doua pe care o aveam pregătită cu președintele Viorel Lolea. Rămânem în Liga a III-a și nu ne mai asociem cu nimeni. Ne-am dorit un partener serios, dacă nu a fost să fie, ne vedem de proiectul nostru inițial. Pe domnul Sarcină îl așteptăm până marți, dacă nu perfectăm contractul până marți, a picat orice discuție cu Oradea”, a explicat pentru expressdebanat.ro consilierul local Hadrian Popescu, liderul Grupului PNL din Consiliul Local Reșița.