Leac împotriva căldurii. Complexul Atlantic și-a deschis porțile [FOTO]

Complexul Atlantic, unul dintre cele mai mari complexe de agrement din partea de vest a țării, și-a deschis din nou porțile pentru publicul reșițean și nu numai. Temperaturile ridicate din termometre și vremea frumoasă, care a început încă de la mijlocul primăverii, au fost momentul prielnic pentru a inaugura un nou sezon estival.

Chiar dacă ne aflăm încă sub semnul furtunilor, zilele viitoare se anunță însorite, perfecte pentru piscină și distracții în cadrul complexului situat pe Strada Primăverii 3-5 din Reşiţa, județul Caraş-Severin. Locația, care pune la dispoziția clienților o gamă variată de activități de agrement, de cazare, servire a mesei și de desfășurare a evenimentelor pentru diferite ocazii, include: un motel, trei restaurante, o piscină, două terenuri de tenis, unul de fotbal dotat cu nocturnă, precum și un lac de agrement (pescuit).

  • Zâmbește, bucură-te, distrează-te!

Bucură-te de ambient, aerul curat și serviciile de calitate ale complexului și distrează-te în fiecare weekend alături de DJ-ul care întreține atmosfera, pe tot parcursul verii. Complex Atlantic ce se întinde pe o suprafață de 40.000 mp, poate găzdui până la 400 de invitați pentru evenimente familiale sau corporatiste în cele două saloane ale sale, precum și în aer liber. În cadrul clubului Atlantic pot fi servite meniuri tradiționale, meniuri cu specific italian și băuturi diverse a la carte. De asemenea, se pot organiza evenimente festive, întâlniri de afaceri, traininguri, seminarii pentru angajați, nunți, botezuri, banchete și majorate.

Ștrandul Atlantic, așa cum îl cunosc toți, de foarte mulți ani, oferă distracția la pachet pentru toate gusturile. Pentru activitatea de agrement dispune de piscină în aer liber, cu o suprafață de 1.000 mp și o adâncime a apei care variază între 1 m și 1,6 m, iar copiii se pot bucura și ei de bazinul alăturat piscinei, adânc de jumătate de metru.

  • Fir întins le urăm tuturor pescarilor, chiar și celor care pescuiesc la ștrand

Dacă nu ați știut, fostul bazin, care odinioară deservea distracției și înotului, acum este folosit ca un lac de agrement cu o suprafață de 4.000 mp, unde se poate pescui. Pentru ca lacul să păstreze frumusețea locului, administratorii complexului au decorat spațiul cu diverse plante și flori care se dezvoltă în mediul acvatic și care prin frumusețea lor atrag toate privirile. Pescuitul se poate practica pe întreaga perioadă a anului, iar taxa este de 20 lei/zi.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157694878595452″]