CSM Lugoj a rămas fără meciuri săptămâna aceasta, deși ar fi trebuit să joace două partide!

Voleiul de prima ligă nu începe săptămâna aceasta în Banat. Iubitorii voleiului lugojean vor trebuie să mai aștepte, deoarece ambele partide pe care CSM Lugoj urma să le joace acasă săptămâna aceasta, cu Știința Bacău, au fost amânate, la cererea clubului din Moldova.

Inițial, CSM Lugoj a fost anunțată de Federație că se amână meciul de sâmbătă, programat la 18.30, contând pentru prima etapă din retur. Motivul era faptul că Bacăul joacă în cupele europene. Ulterior, adică abia în cursul zilei de marți, clubul lugojean a fost anunțat că se amână și meciul de miercuri, din sferturile Cupei României. Cam neplăcut, având în vedere că se tipăriseră deja afișele. Deocamdată, lugojenii nu știu când se vor disputa cele două partide. Clubul a postat un comunicat prin care lasă să se înțeleagă că modul în care li s-a comunicat îi nemulțumește.

După jocul de campionat de sâmbătă, 19 ianuarie, echipa din Bacău a solicitat și amânarea partidei de Cupa României, programată miercuri, 16 ianuarie 2019. Motivul care stă ca bază a amânării se leagă de condițiile meteo, improprii, conform reprezentanților echipei din Bacău, efectuării deplasării. Din păcate nu vă putem oferi volei în această săptămână și ne cerem noi scuze pentru lipsa de comunicare a echipei din Bacău, care nu a discutat în nici un moment cu CSM Lugoj, astfel încât clubul nostru a tipărit și publicat deja afișele de meci. Este cel puțin curios modul în care Știința Bacău alege să își trateze partenerii de competiție!”, este anunțul lugojenilor.

Săptămâna viitoare, CSM Lugoj joacă acasă cu „U” NTT Data Cluj, în a doua etapă din retur.

Sursă foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei