CSM Lugoj a câștigat meciurile de verificare de dinaintea Cupei României, deși are absențe importante. Voleibalistele de la Agroland Timișoara și-au găsit echipe

CSM Lugoj a jucat săptămâna aceasta trei partide amicale în cadrul turneului Cupe Rieker, unde prim-divizionara a jucat cu echipe din liga secundă. Ugljesa Segrt nu a mizat pe toate jucătoarele, deoarece unele voleibaliste au probleme cu vizele. Între timp, fetele de la Agroland și-au găsit, majoritatea, echipe.

CSM Lugoj a câștigat toate partidele desfîșurate pe durata a trei zile cu același scor, 3-0. Adversarele au fost satelitul CSM Lugoj II, CSM Târgu Mureș și Poli Timișoara. Nu au jucat nici extrema Ivana Dinic, nici universalul Nina Kocic. Cele două sârboaice nu primiseră viza până săptămâna trecută, vize care se reînnoiesc la 90 de zile. Nu a jucat nici centrul Daiana Roman, care este ușor accidentată. A jucat în schimb Andreea Petra, transferată de la Agroland. Lugojul va juca miercuri, de la ora 18.30, cu Știința Bacău acasă, într-un meci eliminatoriu din sferturile Cupei României.

Cât despre desființata Agroland, la fel ca și Petra, majoritatea fetelor și-au găsit echipe. Teodora Pusic, campioana mondială cu Serbia, a semnat cu CSM Târgoviște. Sorina Miclăuș a semnat și ea cu Volei Alba Blaj. La secund-divizionara din Pitești au ajuns Daniela Lupescu, Larisa Vasilică și Petruța Orlandea, iar Marisa Radu e și ea în vederile clubului argeșean. Roxana Iancu are oferte din campionatul intern după ce a jucat cu naționala partidele împotriva Spaniei și Bosnia-Herțegovinei. Aparent, doar Diana Cărbuneanu este tentată să renunțe la volei.

Sursa foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei