CSM, la 70-75 la sută din potențial!

Rosso-nerii au încheiat seria meciurilor amicale cu o nouă victorie, 3-1, cu Millenium Giarmata, motiv de mulțumire pentru antrenorul Tavi Benga, mai ales în condițiile în care vârful de formă urmează să fie atins abia după câteva etape!

Toma, Ene și Staicu au marcat în ultimul amical al verii pentru CSM Reșița, aducând o victorie care înseamnă atât de multă speranță în Valea Domanului. Modul în care s-a prezentat echipa lui Benga în meciurile de verificare a primit aprecieri de peste tot, iar fanii rosso-neri sumt că anul acesta e al reșițenilor. Benga este însă cumpătat, chiar dacă s-a declarat mulțumit de lotul de jucători pe care îl are la dispoziție.

„A fost un test util cu o colegă de serie, în care am încercat să punem la punct ultimele finisaje. Jocul m-a mulțumit, căldura a influențat ritmul de joc, dar am avut ocazia să mă lămuresc în vederea alcătuirii echipei pentru prima etapă. Deocamdată ne exprimăm la 70-75 la sută din potențialul echipei, probabil în câteva etape vom atinge forma maximă. Suntem într-o serie foarte echilibrată, pentru că odată cu schimbarea legii mai toate primăriile pot plăti salarii și a crescut nivelul calitativ al Ligii 3. E o serie în care, la prima vedere, noi, Cugirul și Alba Iulia suntem echipele mai bine cotate, dar și Dumbrăvița sau Chișineu Criș sunt echipe foarte bune, pe care le cunosc, și pot încurca pe oricine. De asemenea, Ghiroda e o echipă bună, Lipova, se vor pierde puncte în multe jocuri. Va fi un campionat interesant”, a declarat Benga.

leader board 728 x 90 px