Cristian Miclău, pregătit pentru al doilea mandat! Emoții în Consiliul Local?

Cu o prezență la vot de peste 55%, locuitorii din Băile Herculane au ales să îi acorde liberalului Cristian Miclău încă un mandat. Deciziile privind orașul vor depinde însă de majoritatea din Consiliul Local. Care se va realiza numai prin alianțe!

Liberalul Cristian Miclău a reușit să obțină cele mai multe voturi, fiind reconfirmat în funcția de primar. În Consiliul Local însă, dacă partidele cu care s-a luptat aleg să se alieze, Cristian Miclău nu va avea deloc viață ușoară.

Ce scoruri au obținut candidații la funcția de primar?

  1. Cristian Miclău (PNL) – 33,45%
  2. Gheorghe Orza (PSD) – 23,83%
  3. Nicușor Vasilescu (Pro România) – 20,60%
  4. Mariana Molnar (PMP) – 16,41%
  5. Ilie Mihan (PER) – 3,53%
  6. Daniel Sorin Trapșa (USR-PLUS) – 1,36%
  7. Titu Doroi (ALDE) – 0,79%

„Vă mulțumesc pentru votul de încredere pe care mi l-ați dat, câștigând astfel onoranta funcție de primar al stațiunii Băile Herculane, pentru a doua oară consecutiv. Nu a fost ușor, nu pot să zic că nu am avut emoții, am avut adversari puternici și a fost o luptă dură. Dar greul abia acum începe, căci avem mult de lucru. Mulțumesc încă o dată echipei mele din Partidul Național Liberal pentru tot efortul depus, care iată că s-a încoronat astăzi prin câștigarea alegerilor locale! Îi felicit totodată și pe contracandidații mei care au câștigat mandate de consilieri, cu care sper că vom avea o colaborare eficientă în Consiliul Local, pentru a putea continua dezvoltarea și înfrumusețarea orașului nostru”, transmite Cristian Miclău.

În Consiliul Local, Partidul Național Liberal a obținut 5 mandate, însă social-democrații au 3, Pro România și Partidul Mișcarea Populară câte două, iar ALDE, un mandat.