Cristi Pătru caută oraș! Reșița nu poate sau nu are nevoie de HC Adrian Petrea?

explo 1000x200

Finanțatorul prim-divizionarei HC Adrian Petrea trage un semnal de alarmă în privința situației echipei de handbal, care ar putea evolua din vară în alt oraș decât Reșița!

Echipa apărută în vara anului 2014, după desființarea HC Caraș-Severin, a promovat în Liga Națională după numai un sezon în care a evoluat în Divizia A, fără să cunoască înfrângerea. Iar la prima prezență în elita handbalului masculin românesc a depășit echipe cu bugete mult mai consistente și s-a calificat în play-off, mizându-se pe valoare și ambiție. Au fost meciuri în care handbaliștii s-au autodepășit și au făcut spectacol pentru publicul reșițean cunoscător al fenomenului și pasionat de acest sport care a făcut celebră Reșița.

Finanțatorul Cristi Pătru atrage însă atenția că fără un sprijin venit și din afara mediului privat, HC Adrian Petrea ar putea deveni amintire pentru reșițeni. „Echipa de seniori HC Adrian Petrea caută oraș în care să evolueze! În niciun caz nu spunem că oferim profesionalism, dedicare și stoicism, eventual vom dovedi asta. Publicul ne-a înțeles, e plină sala, avem 100 de abonați, 300 plătitori de bilete și în medie 1000 de susținători. Aprecierea dumneavoastră a fost unul dintre țelurile noastre (putem păstra asta cu câteva autocare închiriate), din păcate vizăm și o implicare mai mare în acest proiect. Ne-am fi dorit să mulțumim Primăriei și Consiliului Local Reșița pentru sprijin, rămânem un club privat cu propriile limitări“, a scris Cristi Pătru pe pagina de socializare a echipei aflate încă în Reșița.

În iarnă, viceprimarul cu atribuții de primar, Ioan Crina, și-a manifestat intenția de a ajuta echipa de handbal, în acea perioadă în care erau probleme cu Sala Polivalentă și handbaliștii se antrenau pe unde puteau, neștiind însă cu exactitate unde aveau să-și dispute meciurile oficiale. Probabil că nu s-a concretizat nimic de atunci sau sprijinul nu a fost la modul la care s-ar fi așteptat conducerea echipei.

Rămâi pe Express de Banat pentru a afla poziția Primăriei Reșița în privința echipei HC Adrian Petrea!

banner 970 x 250