EXCLUSIV. Candidat pentru Primăria Reșița, acuzat că a tăiat cu cuțitul un inspector antifraudă! (VIDEO)

explo 1000x200

Candidatul independent pentru Primăria Reșița, Laurențiu Bora, patronul restaurantului Casa Bănățeană, a fost implicat astăzi într-un incident care, cel mai probabil, îl scoate deja din cursa electorală pentru șefia orașului!

Bora este cercetat în momentul de față pentru ultraj, după ce acesta ar fi înjunghiat un inspector antifraudă, care alături de alți doi colegi efectuau o acțiune de control în restaurantul acestuia. Din cele povestite de inspectorii ANAF oamenilor legii, Bora și-ar fi ieșit din minți în momentul în care aceștia i-au prezentat concluziile controlului și i-au comunicat faptul că activitatea localului va fi suspendată pe o perioadă de 30 de zile.

În clipa imediat următoare, Bora ar fi sărit cu un cuțit la unul dintre inspectori. În încercarea de a se apăra, acesta a fost tăiat la un deget al mâinii stângi. Inspectorii antifraudă au mai povestit că au fugit spre ieșirea din local, dar că Bora a ieșit fugind în urma lor și a aruncat cu o sticlă de apă minerală după aceștia. Sticlă care a fost găsită spartă în fața restaurantului și a fost ridicată de criminaliști. În momentul de față, organele de poliție fac cercetare la fața locului și ridică memoria echipamentului de supraveghere din incinta localului.

Laurențiu Bora le-a explicat jurnaliștilor de la Express de Banat că e vorba despre o încercare a celor de la ANAF de a-i ruina afacerea. Acesta a recunoscut că în incinta localului său a avut loc un incident, dar are o versiune total diferită față de cea expusă de inspectorii ANAF polițiștilor.

„Eu îmi desfăceam o portocală și când m-am apropiat de inspectorul aflat la masă acesta s-a speriat, a întins mâna în față și s-a tăiat ușor la deget. Repet, nu urmăresc altceva decât să-mi închidă localul. Eu și angajații mei le-am spus că nu e normal ce fac, că nu au motive să închidă restaurantul și că lasă o grămadă de oameni pe drumuri, el s-a speriat și s-a tăiat. Eu nu am vrut să rănesc pe nimeni”, a spus Laurențiu Bora.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157665760703823″]

Patronul de la Casa Bănățeană a fost condus în urmă cu puțin timp la sediul Poliției pentru declarații amănunțite, iar ultimele informații spun că polițiștii au cerut deja un mandat de percheziție, care se va efectua atât în incinta restaurantului, cât și asupra echipamentelor de supraveghere video. Inspectorul rănit a primit îngrijiri la fața locului de la un echipaj al Ambulanței Caraș-Severin și este în afara oricărui pericol. Acesta și ceilalți doi colegi ai lui au rămas la fața locului, în mașina instituției, păziți de oamenii legii, după care au fost conduși la sediul IPJ pentru a depune plângere împotriva lui Laurențiu Bora.

UPDATE, ora 17.00

„S-a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, dosar aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița”, a confirmat Cecilia Dăneț, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Rămâi pe Express de Banat, revenim cu imagini de la fața locului.

banner 970 x 250