Crina ştie de ce nu merge treaba! „Sunt atât de mulți proști în județul ăsta, că nu mai poți face nimic!”

Liderul grupului PSD din Consiliul Județean Caraș-Severin, Ioan Crina, a răbufnit după discuțiile din plenul forului legate de pârtia „Uriași” și blocajul societății Schilift: „Județul acesta de proști moare! Sunt atât de mulți proști, că nu mai poți face nimic!”.

Actualul ales județean a repetat expresia și în comisia de validare, în timp ce se votau secret ultimele hotărâri de consiliu județean.

Crina este revoltat că, deși a fost mandatat de Consiliul Județean să-l reprezinte în Consiliul de Administrație al SC Schilift SRL, din cauza statutului „prost făcut”, activitatea societății ar cam fi blocată, căci acela prevede majoritate absolută pentru luarea deciziilor. Or, majoritatea absolută este tare greu de întrunit, Crina fiind nemulțumit în special de Consiliul Județean Timiș care, luni bune, nici măcar nu avea un om desemnat pentru a se ocupa de activitatea acestei societăți.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Ar mai trebui spus însă că respectivul statut și act constitutiv al societății Schilift a fost aprobat tot de către plenul Consiliului Județean.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/