Vela l-a luat peste picior pe Liviu Dragnea! „Să-l anchetăm pe Sfântul Ilie!”

untitled design set 970x90 px

Liderul liberalilor din Caraș-Severin a ironizat încercarea social-democraților de înființare a unei comisii parlamentare care să ancheteze activitatea șefului Serviciului de Protecție și Pază.

În ședința comună de astăzi în care s-a pus în discuție înființarea Comisiei parlamentare de anchetă a Senatului și Camerei Deputaților pentru verificarea activității Directorului Serviciului de Protecție și Pază, Lucian Pahonțu, Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, a fost luat peste picior de senatorul Marcel Vela, președintele Comisiei de Apărare din Senat.

PSD solicită anchetarea lui Pahonțu pe motiv că acesta ar fi implicat instituția în activități care exced cadrului legal de funcționare. Liberalii se opun vehement. „Am auzit că un prieten al domnului Dragnea i-a spus acestuia, în CEX-ul de la PSD, că de ziua domnului Dragnea va ploua. De aceea vă propun o comisie de anchetă în care să-l anchetăm pe Sfântul Ilie, să vedem de ce va ploua în ziua aceea”, a spus Vela în plenul reunit.

Liviu Dragnea a evitat dialogul cu Vela, pe care, la rândul său, îl înțepa zilele trecute. „Cu elogiile și apărarea domnului Pahonțu altă dată, dacă mai aveți și alte comentarii la ordinea de zi”, a spus liderul PSD.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/