Crina și-a făcut temele. Ce proiecte are în stand-by pentru reșițeni?

untitled design set 970x90 px

Candidatul oficial al PSD la Primăria Reșița s-a gândit deja ce ar face pentru locuitori, în cazul în care ar ajunge la cârma administrației locale după data de 5 iunie.  

În primul rând, acesta a enunțat faptul că dorește să aducă în municipiu o serie de investitori, care să creeze un mediu concurențial în ceea ce privește valoarea salariilor câștigate de reșițeni. Asta însă nu exclude intenția de a-i încuraja și pe întreprinzătorii autohtoni, care trebuie stimulați să facă angajări în continuare, deși firmele lor nu sunt extrem de mari. Cel puțin asta precizează președintele PSD Reșița.

„Termenul de bine plătit a fost lansat și susținut pentru că Reșița are nevoie de un sistem concurențial care să crească salariile. A doua axă va fi atragerea de fonduri europene. Noi estimăm să atragem 50 de milioane de euro, fonduri europene pe partea de mobilitate urbană, ceea ce înseamnă mijloace de transport în comun și refacerea carosabilului”, a afirmat Ioan Crina. Pe Regenerare Urbană, în programul pentru economisirea energiei termice, pe anveloparea blocurilor speră să reabiliteze între 50 și 100 de scări, iar municipalitatea să sprijine cu 20 la sută, partea de cofinanțare care îi revine.  Discuțiile cu administratorii de bloc le-a purtat deja, prin urmare, și la acest capitol lucrurile sunt în grafic.

„Ca și a treia axă pe care voi miza, va fi asfaltarea și repararea a peste 80 la sută din străzile din municipiu. În primăvara aceasta, veți vedea că drumurile s-au degradat. Acestea vor fi cele trei direcții pe care ne vom axa eu și PSD. Vor fi și parcări, și băncuțe, și panseluțe, și altele, dar acestea sunt cele mari pe care le vom promova cu prioritate”, i-a asigurat Ioan Crina pe reșițeni.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/