Universitatea Reșița a predat o lecție de handbal la Arad

Handbalistele de la CSU Reșița au obținut încă o victorie în această săptămână. La trei zile după victoria cu CSU Oradea, elevele antrenorului Cristian Busuioc au învins astăzi ultima clasată, ACS Avram Iancu Arad.

Partida de la Arad, care a contat pentru etapa a 25-a a Diviziei A de handbal feminin, Seria B, a fost la discreția handbalistelor de la CSU Reșița, care s-au impus cu 43-25, după ce au condus și la pauză, cu 26-9. Studentele nu aveau cum să rateze victoria în fața unui adversar care nu a câștigat niciun punct în acest sezon.

„După meciul de astăzi putem spune cu siguranță că ne-am consolidat poziția a cincea din clasament, pe care nu o mai putem pierde. Am putea încerca să terminăm chiar pe locul 4, pentru că în ultima etapă vom juca acasă cu SCM Pitești, de care ne despart în acest moment trei puncte”, a spus antrenorul echipei reșițene, prof. Cristian Busuioc.

CSU Reșița: Delia Roman, Alexandra Popescu, Andra Ioța – Adriana Voina 11 goluri, Raluca Buia 6, Cătălina Dumitrescu 6, Alexandra Dinu 5, Claudia Baldovin 4, Alexandra Mihai 3, Beatrice Kovari 2, Alina Cristea 2, Irina Munteanu 2, Andrada Stamin 2, Gianina Iung.

Cu o etapă înainte de final, CSU Reșița ocupă locul 5, cu 31 de puncte. În ultima etapă, pe 23 aprilie, CSU Reșița va juca acasă cu SCM Pitești.