Crina are sondaje, dar le ține ascunse. „Suntem clar pe primul loc!”

explo 1000x200

Sondajele liberalilor nu i-au demoralizat pe social-democrați. Dimpotrivă, aceștia susțin că au sondajele lor care îi plasează pe primul loc la Reșița și chiar în județ.

Președintele PSD Reșița, Ioan Crina, merge la sigur spre fotoliul de primar. Cel puțin aceasta este părerea sa! În plus, spune că sondajele și analizele de piață făcute sunt în favoarea partidului său, făcând abstracție de datele prezentate public de liberali.

„Nu am ieșit și nu am spus că avem sondaje și stăm bine sau rău. Am crezut că până la demararea campaniei electorale este o problemă a noastră, din bucătăria internă, și nu am vrut să ne avântăm într-o spirală declarativă că unii sunt mai buni ca alții și așa mai departe. Să știți că avem și noi sondaje, cercetări de piață, care ne-au dat bune informații vizavi de ceea ce înseamnă startul campaniei electorale. Nu vreau să vă spun procente, nici nu este normal, acestea se pot schimba, dar și la nivel de partid, și de candidat pe municipiul Reșița stăm bine. Suntem clar pe primul loc! Și la nivel de județ, fiind o alegere indirectă a președintelui, pe listă de partid, stăm bine”, a precizat Ioan Crina, la cea mai recentă conferință de presă pe care a susținut-o.

Rămâi cu Express de Banat și vezi ce proiecte are Ioan Crina pentru municipiu!

banner 970 x 250