Crina demolează în mandatul lui Popa! Confecțiile și supermarketul de la Renk au fost „rezolvate” pe șest!

Primăria Reșița a organizat o dezbatere publică cu privire la soarta clădirii fostei ICR din Renk pentru ca reșițenii să-și poată spune părerea despre demolarea clădirii și ridicarea unui supermarket acolo, dar dezbaterea nu are nicio valoare, fiind pur și simplu doar un simulacru.

Imediat după această dezbatere, în care se contura un refuz pentru demolare sau, cel puțin, un accept condiționat, proprietarul terenului și clădirii i-a vânturat sub nas primarului Popa autorizația de demolare, în încercarea de a-i demonstra că dezbaterea publică a fost perfect inutilă!

Încremenit, acesta a putut constata că, pe 21 iunie anul trecut, la două săptămâni de la alegerile locale și după ce Biroul Electoral de Circumscripție validase deja noul primar, viceprimarul cu atribuții de primar Ioan Crina semnase autorizația de demolare a clădirii. Ba chiar și certificatul de urbanism (Nr. 336/22.07.2015) pentru construcția noii clădiri!

Cu alte cuvinte, există o autorizație valabilă de demolare a construcției, autorizație care mai poate fi pusă în practică până pe 21 iunie 2017, după anunțarea prealabilă a Primăriei că încep lucrările de demolare. Apoi, proprietarul are, conform autorizației de demolare, 24 de luni la dispoziție pentru a demola construcția!

Dacă primarul Ioan Popa a organizat dezbaterea publică fără să știe de existența acestei autorizații de demolare se pune întrebarea de ce proprietarul a tăcut mâlc și a acceptat dezbaterea, scoțând documentul abia după ce această dezbatere s-a încheiat?