Crina dă garanții că nu se mai iau șpăgi pentru contractele cu Primăria Reșița!

Arestarea lui Mihai Stepanescu, care în calitate de primar al Reșiței a primit șpagă sub forma unor comisioane ilegale pentru atribuirea de contracte preferențial și discreționar, l-a determinat pe viceprimarul care a preluat atribuțiile edilului-șef să adopte măsuri de maximă transparență, care ar trebui să elimine orice tentativă de corupție!

Șpăgile primite de Stepanescu în timp ce procurorii DNA au cam umplut până la refuz beciurile domnești de prin toată țară au luat pe multă lume prin surprindere. Într-o perioadă de atentă monitorizare din partea organelor de cercetare penală, e greu de crezut că mai există aleși locali care pun mâna pe bani negri. Greu de crezut, dar se întâmplă!

Tocmai pentru ca reșițenii să nu mai aibă temeri de acum încolo cu privire la cei care hotărăsc destinele municipiului, mai exact la modul în care se atribuie contractele pentru diferite lucrări edilitare, viceprimarul cu atribuții de primar a luat măsuri, deși încă nu e foarte clar dacă poate fi făcut public chiar totul, în cel mai mic detaliu. “Eu promit că orice lucrări se vor desfășura în Reșița vor putea fi văzute pe site, valoarea și constructorul, să nu fie dubii. Chiar lucrăm la asta, centralizez tot ce e ca să nu mai fie niciun dubiu. Va fi și prețul, tot ce trebuie de acum încolo”, a declarat Ioan Crina.