Crina a câștigat la Senat!

Social-democrații cărășeni și-au stabilit în urmă cu câteva minute candidații pentru alegerile parlamentare, aceștia mizând în competiția electorală din decembrie pe experiența în administrația publică și în scena politică a celor pe care i-au desemnat, în detrimentul unor pretendenți ce s-ar fi aflat la primul lor rând de alegeri. 

Așa cum era de așteptat, Silviu Hurduzeu, președintele interimar al PSD Caraș-Severin, deschide lista pentru Camera Deputaților. Susprinzător sau nu, al doilea candidat social-democrat pentru camera mică a Parlamentului este Marius Damian, administratorul public al județului, cel care a renunțat cu greu la candidatura pentru Primăria Caransebeș.

La Senat a fost bătălie mare. A câștigat în final Ioan Crina, cel care revine totodată și la șefia organizației social-democrate din Reșița după ce Ionuț Chisăliță a renunțat la funcția de președinte. Prima poziție pe lista pentru Senat a fost râvnită și de Gabriela Stuparu, fostul vicepreședinte al Tribunalului Caraș-Severin, care a impresionat prin cartea de vizită, dar care încă e privită curios de mult prea mulți pesediști din Caraș-Severin. Din acest motiv a fost nevoită să se mulțumească doar cu poziția a doua.