Criminalul din lanul de porumb a fost găsit! Astăzi va fi prezentat Judecătoriei Reșița

Suspectul care ar fi comis crima de la Bărbosu, în lanul de porumb, a fost prins de poliţiştii de investigaţii criminale, după aproape o lună și jumătate de cercetări. Acuzatul este din Valea Pai și este prezentat astăzi Judecătoriei Reşiţa cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul arestat ieri seară este în vârstă de 37 ani, cu domiciliul în localitatea Valeapai, și este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi uz de armă fără drept, informează Poliția Caraș-Severin într-un comunicat remis presei.

Vă reamintim că victima a fost ucisă în noaptea de 6/7 septembrie, în timp ce se afla împreună cu partenera de viață într-un lan de porumb situat între Valeapai și Bărbosu. Cei doi se aflau cu mașina și intenționau să sustragă știuleți de porumb pentru a-și hrăni animalele. „Din verificările efectuate s-a stabilit că persoana decedată a fost un bărbat în vârstă de 43 ani, din localitatea Bărbosu. La examinarea sumară a cadavrului au fost găsite şase orificii produse printr-un foc de armă în zona gâtului şi a umărului. Femeia a declarat că la un moment dat s-a auzit un foc de armă, după care l-a găsit pe bărbat decedat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, agentul principal de poliție Ancuța Chețan.

Ieri, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore de către Parchetul de pe Lângă Tribunalul Caraş-Severin. Actul de justiție își urmează de acum cursul.

Citește și Executat cu şase gloanțe în lanul de porumb! Poliția e în alertă de grad zero!

Foto arhiva