Creștere alarmantă! Cinci noi cazuri de coronavirus confirmate la spitalul din Lugoj

Situația devine ușor problematică la Lugoj, odată cu apariția unor noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, cinci persoane fiind confirmate în urma testărilor efectuate la Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei”.

Două dintre acestea au legătură cu cazul confirmat de la Hella, un altul este un bolnav internat la Compartimentul Paleație, în timp ce alți doi confirmați sunt cazuri adiacente cu pacienții pozitivi, descoperiți luni, 29 iunie.

Toate aceste cazuri au fost trimise la Timișoara, la spitalul „Victor Babeș”, la fel ca celelalte trei cazuri confirmate la începutul acestei săptămâni.

Medicii din spitalul lugojean au întărit măsurile de prevenție, pentru a nu risca infectarea personalului medical, fiind transmise avertizări către tot personalul să nu facă niciun fel de rabat de la protocolul anti-covid.

Numărul total de cazuri depistate în această săptămână în municipiul de pe Timiș a ajuns la opt, record, după ce timp de aproape două luni la unitatea medicală din Lugoj nu a mai ajuns nici un bolnav de COVID-19.

CITEȘTE ȘI: Cazuri noi de coronavirus la Lugoj! Unul dintre infectați și-a făcut testul voluntar, contra cost