Cazuri noi de coronavirus la Lugoj! Unul dintre infectați și-a făcut testul voluntar, contra cost

stiri Timisoara si Resita publicitate online untitled design set 970x90 px

Îmbolnăvirile de COVID-19 au reapărut la Lugoj. Două cazuri au fost depistate la Spitalul Municipal, iar al treilea este un angajat Hella, care și-a făcut testul contra cost, din proprie inițiativă.

„În urma testărilor din spital am avut confirmați cu test pozitiv o pacientă de la Secția Medicală, care nu era cu suspiciune și un pacient de la Secția de Boli Infecțioase. Conform procedurii, au fost trimiși la Spitalul Clinic «Victor Babeș» din Timișoara, care are încă locuri disponibile, la ora actuală acolo fiind 12 pacienți și niciunul intubat pe ATI. Atâta timp cât ei au locuri, noi îi trimitem la Timișoara”, a precizat conducerea spitalului lugojean.

Un al treilea pacient a dorit să își facă testul RT PCR contra cost. El a fost testat pozitiv și, tot conform procedurii, conducerea spitalului a anunțat DSP și Poliția, pentru a urma ancheta epidemiologică.

publicitate ziar expresb 1000x100

Evoluțiile de la Lugoj se înscriu în trendul deloc îmbucurător de creștere a numărului de cazuri de pacienți infectați cu coronavirus, pe plan național, din ultimele trei săptămâni.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/