Crește numărul parcărilor cu plată. Și al celor de reședință!

Pentru noi venituri la bugetul local, dar și pentru o cât mai eficientă gestionare a locurilor de parcare din centrul civic, municipalitatea din Caransebeș a aprobat închirierea locurilor de parcare din zona Catedralei Episcopale.

Cu o singură abținere din partea consilierului local Cornel Galescu, ce locuiește în zonă și care nu a dorit să intre în polemici cu vecinii, aleșii locali au votat rezervarea între orele 16.00 și 8.00 a unui loc cu prioritate pentru locatari contra unei sume de 240 de lei pe an. În intervalul orar 8.00 – 16.00, locurile de parcare libere pot fi folosite și de alți conducători auto contra unei sume de 1 leu pe oră, ca și în parcarea dintre Colegiul Național Traian Doda și Euro Shoping Mall.

Exemplul parcărilor cu plată se va extinde și pe străzile Ardealului, Ștefan Herce, Mihail Halici (zona Asirom, Romtelecom și Episcopie) din centrul orașului, care vor avea același regim în vederea modernizării.

FOTO: 7 Zile

Comments

  1. Ppa says:

    Legea trebuie sa fie unitara. Daca se procedeaza in acest fel in centrul civic, trebuie sa se procedeze in aceeasi maniera pe strada Closca, str. Garii, etc. HCL este contrara legii si poate usor fi atacata de locatarii interesati.