Asfaltări pentru acces mai ușor la șoseaua de centură. Investiții de 800.000 de lei!

explo 1000x200

Administrația publică locală din Caransebeș are în vedere repararea unor porțiuni de drum care fac legătura cu șoseaua de centură a urbei în vederea degajării traficului rutier, dar și a rezolvării infrastructurii în zona Carboniferă.

În acest sens, aleșii locali au aprobat în ședință de lucru documentația tehnică pentru investiția „Amenajare racord între strada Zlagnei și centura ocolitoare”, drum care face legătura dintre Caransebeș și satul învecinat Zlagna lângă zona montană.

Conform datelor tehnice, reparațiile se vor realiza pe o lungime de 500 de metri cu refacerea fundației părții carosabile.

Lucrările de asfaltare cuprind și amenajarea străzii Nicolae Titulescu. Investiția totală, în valoare de 800.000 de lei, prevede și refacerea șanțurilor pentru scurgerea apelor pluviale prin descărcarea în pârâul Zlăgnița, realizarea unui număr de 16 cămine de vizitare, refacerea spațiilor verzi cu pământ vegetal și repararea trotuarelor cu refacerea bordurilor, se arată în raportul justificativ al Serviciului de Investiții Achiziții și Administrativ al Primăriei Caransebeș.

banner 970 x 250