Crește numărul focarelor de coronavirus în Caraș-Severin. Două focare noi, apărute în ultimele 24 de ore

Numărul focarelor de coronavirus active în Caraș-Severin a ajuns la 24. Acestea totalizează 84 de cazuri, cele mai multe fiind depistate în interiorul familiilor, însă ele există și în unități de învățământ, dar și în unități medicale sau firme.

Direcția de Sănătate Publică din Caraș-Severin anunță că în prezent sunt active 24 de focare de coronavirus, 14 dintre ele în familii din Anina, Ticvaniu Mare, Băile Herculane, Moldova Nouă, Reșița, Caransebeș, Oravița, Doclin, Vermeș și Armeniș. În fiecare familie, cel puțin 3 membri sunt infectați.

Pe listă apar și unități de învățământ: Liceul de Arte „Sabin Păuța” Reșița, Colegiul Național „Diaconovici Tietz” Reșița, Colegiul Național „Traian Lalescu” Reșița și Liceul Tehnologic „Decebal” Caransebeș.

leader board 728 x 90 px

Centrele sociale cu cel puțin 3 infectări în rândul beneficiarilor sunt Centrul „Raisa” din Reșița, Centrul „Cristiana” din Bocșa și Casa „Dorca” din Prilipeț.

La capitolul sanitar se încadrează ca focare de coronavirus secțiile de Urologie (1 medic, 1 asistent medical și un angajat din rândul personalului auxiliar) și de Hematologie (3 pacienți) ale Spitalului Județean de Urgență Reșița.