Coșmarul șoferilor ia sfârșit! Primăria Reșița și-a trecut pe harta reparațiilor drumul din fața Poliției!

Primăria Reșița are de gând să repare un drum care, deși este tranzitat zilnic de zeci de mașini, arată deplorabil. Administrația locală promite să se apuce de treabă chiar în prima zi lucrătoare a lunii mai.

Una dintre cele mai importante străzi ale Reșiței, pe care se află chiar Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, arată ca după război. Pe rețelele de socializare vuiesc nemulțumirile și fotografiile care arată craterele din asfalt. Se pare, însă, că șoferii nu vor mai trăi mult timp acest coșmar. Primăria Reșița promite că se apucă de treabă în prima zi lucrătoare a lunii mai. Așa că, timp de 3 săptămâni, circulația pe strada Moise Groza va fi închisă.

„În perioada 02.05.2017- 26.05.2017, Serviciul Public «Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local Resita» va executa lucrări de întreţinere şi reparaţii a carosabilului, trotuarelor şi parcărilor aferente străzii Moise Groza din municipiul Reșița”, este anunțul care are menirea să bucure zecile de șoferi care trec zilnic prin zonă.

Așadar, începând de marți șoferii care coboară de pe strada Sportului vor intra pe B-dul A. I. Cuza, iar apoi pe strada George Enescu, aceasta fiind cea mai scurtă variantă pentru cei care doresc să se îndrepte spre cartierul Govândari.

Sursă foto: Facebook Paul Legezeu