Cornel Sămărtinean, deputat PMP: „România are nevoie de stabilitate. Parlamentarii PMP vor vota Guvernul propus de prim-ministrul desemnat Florin Cîţu”

untitled design set 970x90 px

Cornel Sămărtinean, deputat şi preşedinte PMP Timiş, şi-a exprimat opţiunea de a vota Guvernul propus de prim-ministrul desemnat, Florin Cîţu. Parlamentarul şi-a motivat opţiunea prin faptul că în momente de criză care pândesc România, cum este pericolul numit coronavirus, e nevoie de stabilitate politică.

„Ne dorim stabilitate, ne dorim un Guvern de dreapta care să implementeze politicile adevărate de care România are nevoie şi sigur că trebuie să purcedem cât mai repede la aceste deziderate. Indiferent că se doresc sau nu alegeri anticipate. Partidului Mişcarea Populară nu îi este teamă de alegeri anticipate, mergem cu gândul deschis la orice formă de alegeri, dar să se ia o decizie cât mai repede şi indiferent de natura ei, ea trebuie să fie în folosul românilor”, a precizat Cornel Sămărtinean, deputat şi preşedinte PMP Timiş.

Sămărtinean spune că nu e în folosul nimănui „rostogolirea” săptămânală a guvernelor şi că la Bucureşti, deşi acest virus se extinde pe zi ce trece, este o ceaţă totală.

„PMP consideră că România are nevoie de un Guvern stabil, România are nevoie ca această încercare permanentă şi rostogolire de guverne săptămânale să înceteze cât mai repede, iar administraţia la nivel central trebuie să-şi intre în atribuţii, să guverneze această ţară, mai ales astăzi, în momentele grele, pentru că ţara noastră şi nu numai trece prin momente grele, prin acest pericol care se cheamă coronavirus. Vedem cu toţii că el se extinde pe zi ce trece, iar în actul de guvernare de la Bucureşti, din păcate, astăzi este o ceaţă permanentă. Nimeni nu face nimic. Toată lumea aşteaptă viitori miniştri, toată lumea aşteaptă viitori prim-miniştri să vadă pe ce poziţii se aşează şi ce alte combinaţii se fac”, a declarat Cornel Sămărtinean, deputat şi preşedinte PMP Timiş

Tocmai din aceste considerente, PMP şi-a exprimat opţiunea de a vota orice Guvern de dreapta care este capabil să implementeze politicile de care România are nevoie. Dar aceste politici să se bazeze pe investiţii, să fie în folosul cetăţeanului şi să aducă o calitate superioară a vieţii, subliniază, preşedintele PMP Timiş.

O politică adevărată, investiţională de creditare a muncii, de scoatere în evidenţă a părţilor pozitive din economia românească cred că este esenţială în momentul de faţă. Noi susţinem acest Guvern, îl vom vota, aşteptăm săptămâna viitoare să se stabilească data votului şi parlamentarii PMP vor vota Guvernul propus de prim-ministrul desemnat, domnul Cîţu”, a conchis Cornel Sămărtinean.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/