„Coridorul groazei“ de la spitalul din Caransebeș, dat dispărut de primarul Felix Borcean

Primarul municipiului Caransebeș a efectuat ieri o vizită la Spitalul Municipal de Urgență pentru a observa stadiul lucrărilor de reabilitare din bani publici la unitatea medicală. Astfel, „coridorul groazei“, cum a fost denumit pe o rețea de socializare, nu mai este așa de speriat, după renovare.


Edilul municipiului a vizitat, alături de conducerea spitalului și șeful Serviciului Public de Întreținere și Reabilitare (SPIR), atât coridorul care face legătura între Serviciul de Imagistică cu morga spitalului, cât și Secția de Pediatrie și Psihiatrie Infantilă.

„Am dorit să văd și ce s-a renovat, dar și ce se mai poate îmbunătăți, pentru că doar la Pediatrie s-au făcut renovări. S-au vopsit toate ușile, s-a reparat instalația electrică și s-au montat becuri ecologice, s-a renovat oficiul gen bucătărie, la băi s-a intervenit astfel încât să aibă un aspect mulțumitor față de cum s-au prezentat până acum”, ne-a declarat primarul Borcean.

Șeful administrației publice locale ne-a mai precizat că și-a propus să viziteze mai des spitalul pentru a vedea ce se poate face pentru ca aspectul unității medicale să ofere condiții mai bune pacienților.

Investiția în lucrările de reparații se ridică la 67.000 de lei, ne-a menționat șeful SPIR, Ion Gheorghe Ștefan.