Copiii nevoiași din Timiș i-au scris lui Moș Crăciun: „Nu îți cer prea multe, dar sper să ajungi la mine”

Un proiect cu tradiție, demarat de Asociația Look Inside din Timișoara, are loc și în acest an. Copiii din județul Timiș, proveniți din familii cu probleme financiare, i-au scris lui Moș Crăciun. Scrisorile au fost postate pe internet, iar oamenii pot contribui la îndeplinirea dorințelor lor.

Cei mici își doresc de la rechizite și dulciuri până la hăinuțe și jucării. Cei care vor să le îndeplinească dorințele trebuie să își aleagă una sau mai multe scrisori.

„Ho ho ho dragi oameni buni, spiriduși și căpcăuni, se pare că am ajuns unde ne-am propus. Copiii le-au scris cu drag, îngerașii le-au adunat, scrisorile către Moș Crăciun iată, vi le dăm acum. Omule, tu să fii bun și ajută-l pe Moș Crăciun. O scrisoare tu de vrei, comentează că o iei. După ce ai adunat cadoul mult visat te așteptăm să ni-l aduci la căsuța Moșului din centrul orașului”, au transmis reprezentanții Look Inside.

După ce au fost adunate toate cadourile, acestea vor fi livrate de voluntarii Look Inside, împreună cu Moș Crăciun, în 19 decembrie. Scrisorile pot fi găsite și AICI.