Compania Iulius face posibilă revederea micuților cu Moș Crăciun! Totul se petrece online

picnic iulius1000x100

Compania Iulius lansează o platformă dedicată micuților nerăbdători să se întâlnească cu Moș Crăciun. Deși este un an în care am comunicat mai mult din spatele ecranelor, Moșul celor de Iulius s-a adaptat situației și va fi prezent la întâlniri personalizate cu cei mici, în mediul online. 

Întâlnirile cu Moș Crăciun pot fi programate virtual, aici, iar părinții trebuie să completeze un formular de înscriere, să selecteze data și ora pentru agenda moșului. Desigur, Moș Crăciun va asculta și lista de cadouri pregătită pentru cei mici și poezii recitate.

Sesiunile cu Moș Crăciun sunt gratuite, însă sunt limitate! Programările se realizează deja, iar întâlnirile vor începe de luni, 14 decembrie. Fiecare întâlnire este programată pentru a dura maximum opt minute, astfel încât Moșul să poată răspundă cât mai multor copii. După înscriere, fiecare participant va primi pe adresa de email confirmarea rezervării, pașii de urmat și un link privat pe care trebuie să îl acceseze pentru a sta de vorbă cu Moș Crăciun. Întâlnirile vor avea loc pe platforma Zoom, iar părinții trebuie să-i ajute pe cei mici să intre pe link-ul primit cu trei minute înainte de ora rezervată, pentru a testa camera video și microfonul.

leader board 728 x 90 px