Copiii își dau frâu liber imaginației la Iulius Town

Iulius Town Timișoara va deveni, timp de trei săptămâni, locul preferat de întâlnire al micilor artiști, acolo unde aceștia își vor putea demonstra talentele și se vor putea distra în cadrul atelierelor de creație.

Cele patru ateliere de creație, în cadrul cărora copiii își vor putea dezvolta sau, de ce nu, perfecționa latura artistică, sunt susținute de către Bianca Potyesz și vor avea loc în fiecare duminică, între 12 ianuarie și 2 februarie. Locația este zona Intersport din Iulius Mall Timișoara. Fiecare atelier va începe la ora 11.00, iar cei mici se vor putea bucura de arta picturii și a lucrului manual.

Duminică, 12 ianuarie, va avea loc Atelierul de Pictură, un loc potrivit pentru ca cel mic să exploreze arta, să învețe să gândească cu mintea deschisă și să privească situațiile într-un mod creativ. În săptămânile ce vor urma, vor mai avea loc ateliere precum „Baloane colorate”, „Copacul veseliei” și „Inimi cu sclipici”.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Materialele necesare operelor de artă ale copiilor vor fi puse la dispoziție de Iulius Town.

În timp ce micii artiști creează, părinții și bunicii vor putea profita de promoții la cumpărături, dar și de târguri de produse naturale, de bijuterii și de produse hand-made. În perioada 10-12 ianuarie inclusiv, zeci de expozanți vor fi prezenți la parter cu exponate de vânzare de toate felurile: miere, săpunuri naturale, ceaiuri, tincturi, bijuterii, accesorii din fimo și gravură, eșarfe și așa mai departe.