Bătută cu bestialitate într-un autobuz Ro-A-Tir

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Călătorii cu unul dintre autobuzele Ro-A-Tir sunt șocați după ce au văzut cum una dintre controloarele firmei a fost pusă la pământ de un reșițean fără bilet.

UPDATE, ora 14:00

Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a constatat circumstanțele în care a avut loc conflictul dintre controloare și pasagerul din autobuz. Se pare că bărbatul a devenit agresiv fără un motiv anume. „Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat cu ocazia primelor verificări că taxatoarea din autobuz a fost lovită cu cotul în zona gâtului de către P. ADRIAN, în vârstă de 35 ani, fără a exista discuţii contradictorii sau vreun conflict spontan între cei doi. Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În funcţie de rezultatul cercetărilor efectuate vor fi luate măsurile legale ce se impun”, se precizează într-un comunicat de presă din partea IPJ CS.

UPDATE, ora 13:16

Imediat după ce au aflat de incident, colegii controloarei de pe alte autobuze s-au adunat la spital ca să o susțină pe femeie. Aceștia sunt marcați de incident și spun că au mai fost cazuri în care au fost înjurați sau scuipați, însă niciodată aduși în stare de inconștiență. Medicii de la UPU i-au imobilizat gâtul femeii, i-au pus o perfuzie și au trimis-o pentru investigații suplimentare la secția de radiologie.

controloare_batuta_1
Femeia se află sub supravegherea medicilor

promovare banner maxagro

UPDATE, ora 13:10

Nervos că femeia și-a permis să îi ceară să îi arate biletul, bărbatul i-a dat doi pumni acesteia și a trântit-o la pământ. Controloarea a leșinat, iar călătorii au sunat alertați la 112. În urmă cu doar câteva momente, femeia a fost transportată la spital. Polițiștii cercetează cazul.

 

Revenim cu amănunte!

publicitate tmc 640

Comments

  1. Batman says:

    Aceste taxatoare,controloare, isi fac doar datoria!Dar, 90% din locuitorii orasului nu pot, sau, nu vor sa inteleaga asta!Asta e orasul in care traim!Orasul in care nebunii isi fac dreptate dupa cum ii taie capul, orice oligofren se da mare intelectual, conceptiile comuniste inca persista, iar redactorii de la “Express de banat” mananca cac….aaa, pardon, exagereaza in 9 din 10 articole!
    @ Domnul Biste Valerius. Ma asteptam ca dumneavoastra sa stiti destul de bine, cu ce fel de oameni avem de-a face in oras!Eu nu zic ca doamnele taxatoare procedeaza intotdeuna corect, dar, punandu-ma in piele lor tind sa le dau dreptate uneori, tinand cont de toate gunoaiele de oameni, cu care au de furca in fiecare zi.E si normal ca din cand in cand sa isi iasa din fire din cauza nervilor tocati cu astfel de specimene!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/