Controale-cadou în apropierea sărbătorilor

Cuib de vise 1000x100

De la ciocolată, la jucării și instalații de brad! Toate produsele specifice perioadei de sărbători sunt în vizorul Protecției Consumatorului și vor fi verificate!

Mihaela Ignat, comisar-șef adjunct al CJPC Timiș, a anunțat astăzi, în timpul ședinței Colegiului Prefectural al județului, că au început controalele care vizează produsele specifice sărbătorilor de iarnă. Perioada de desfășurare a activităților tematice de control este 26 noiembrie – 21 decembrie.

„Ne referim la tot ce se întâmplă cu etichetarea, prezentarea, publicitatea alimentelor specifice sărbătorilor de iarnă, de la: carne preambalată, produse zaharoase, produse din ciocolată, produse de cofetărie, la jucării, lampadare, tot ce este pentru împodobit bradul. Noi suntem atenți la tot ceea ce înseamnă securitatea, siguranța și afectarea intereselor economice ale consumatorilor. Suntem prezenți oriunde, pe raza județului Timiș! Ne referim și la sate și la mediul urban!”, a dat asigurări Mihaela Ignat.

publicitate si promovare in ziar

Controalele cuprind rețeaua comercială și urmăresc: conformitatea produselor, informarea corectă a consumatorilor asupra ingredientelor alergene, afișarea prețului de vânzare într-un spațiu vizibil și modul de desfășurare a promoțiilor.

Mihaela Ignat ne-a asigurat că ANPC nu va uita de reclamațiile depuse la sediul instituției sau în mediul online și că instituția va veni în sprijinul consumatorilor!

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/