Contracte cu firme specializate…?! Pentru ce? Gunoaiele se pot arunca oriunde!

Din păcate, așa gândesc unii oameni din zilele noastre „moderne”. De ce să încheiem contracte sau să plătim pentru servicii specializate, când putem arunca gunoaie… la întâmplare!

Grămezile de cartoane, saci plini de gunoaie, resturi de mâncare și tot felul de deșeuri se lasă în continuare, fără nici cea mai mică grijă, pe marginea unui trotuar din Caransebeș. Mai exact, este vorba de Strada Halici, acolo unde o societate își desfășoară activitatea. După ce, în repetate rânduri, directorul societății Transal Urbis SRL, Ovidiu Chimigeriu, a pus problema deșeurilor lăsate la voia întâmplării, după două luni nu s-a schimbat nimic.

Deși firma respectivă a fost avertizată, rugată în repetate rânduri, gunoaiele rămân, ba chiar se înmulțesc, iar administratorul nu ia în considerare deloc spusele reprezentanților societății Transal Urbis SRL. Acesta promite că va încheia un contract pentru ridicarea zilnică a gunoaielor din fața punctului său de lucru, fapt care, după cum se observă, nu s-a întâmplat.

Poliția Locală din Caransebeș a fost înștiințată despre această situație, pentru a fi urmărită problema și pentru a se lua măsurile necesare, probabil și usturătoare, privind depozitarea acestor deșeuri într-un loc neconform, neamenajat și, nu în ultimul rând, neautorizat.