Gugulan Rock Open Air Festival 2019 – o ediție dominată de siguranță, maturitate și oaspeți de seamă

po 1000x100px (3)

Se apropie Gugulan Rock Open Air Festival 2019 la Caransebeș și foarte mulți iubitori de gen au achiziționat online abonamentele pe toate cele trei zile de festival. Formații din Danemarca, Rusia și România vor urca pe scena ce va fi amplasată în zona Valea Cenchii, cu acces în cartierul Teiuș.

Ediția din acest an crește prin calitatea prestației formațiilor participante, spune Leo Gorczynski. Festivalul se va desfășura în perioada 16-18 august, în aceeași locație ca anul trecut, poziţionată chiar la intrarea în Caransebeș, din direcția Reșița, locație suficient de mare pentru a putea găzdui toate activitățile care se vor desfășura. Drumul de acces este asfaltat până la intrare, există locuri de parcare și camping pentru corturi.

„Ne dorim ca festivalul să evolueze, iar ediția de anul acesta se va remarca prin calitatea muzicală. Vor urca pe scenă cele mai apreciate trupe din Europa, dar și din România. Festivalul nostru împlinește 6 ani, perioadă în care ne-am confruntat cu o groază de situații, unele plăcute și foarte multe complicate. Am mers și vom merge întotdeauna înainte, matur și sigur, iar dacă e vorba de maturitate, a venit momentul sa avem oaspeți de excepție.”, spune Leo Gorczynski, unul dintre promotorii acestui eveniment.

1000x200 dacus 02

Tinerețea, talentul și spiritul liber vor deschide festivalul prin Lucky Thirteen, o trupă din Brașov care are foarte multe de spus pe scena rock. Spectatorii vor putea cânta alături de formațiile Saturnus din Danemarca, Timpuri Noi, Sur Austru, Magica și Times of Need din România și Grai și Anabioz din Rusia.

„Așa cum ne-am obișnuit, la fiecare ediție a evenimentului nostru am avut parte de prezența prietenilor gugulani care, de aproape sau de departe au fost alături de noi. Anul acesta nu putea lipsi unul dintre cei mai apropiați prieteni ai noștri cu a sa trupă: TERRA INFERNAL din Arad.”, ne-a mai spus Leo Gorczynski, organizatorul festivalului, alături de Petru Jumanca, Robert Schragner, Cosmin Florin Mihuța şi Nicolae Enea.

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px