Contract câștigat, mai lipsesc doar muncitorii. Firma lui Crina face angajări în Clisura Dunării!

După ce au semnat contractul de execuție pentru „Modernizare străzi interioare în Padina Matei”, un proiect în valoare de 4 milioane de lei, reprezentanții firmei SC Speed Prod SRL se întorc în comuna Gârnic! De data aceasta, pentru a-și întări echipa!

Firma consilierului județean PSD, Ioan Crina, are în plan să-și mărească echipa, motiv pentru care astăzi, 6 mai, reprezentanții SC Speed Prod SRL se vor afla, începând cu ora 17.00, la sediul Casei de Cultură din Padina Matei pentru a-și prezenta oferta de angajare în fața celor care-și vor dori un job în domeniul construcțiilor.

Cu privire la oportunitatea care li se oferă locuitorilor din Clisura Dunării, mai ales după ce Delphi Packard a pus în stand-by sute de persoane din zonă, primarul comunei Gârnic, Nicolae Tismănariu, declară pentru expressdebanat.ro: „Din câte am înțeles de la reprezentanții firmei angajatoare, aceștia nu au limitări în privința numărului de persoane cărora ar vrea să le ofere un loc de muncă! Știu oameni din zonă care lucrează la această firmă încă de prin anii 2009-2010. Deja am fost contactat de un număr de peste 15 persoane care ar dori să se prezinte la Casa de Cultură pentru a afla mai multe detalii despre oferta lor”.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

CITEȘTE ȘI: Fără speculații politice! Firma lui Crina a câștigat pe merit contractul cu Primăria Gârnic!

banner 970 x 250