Continuă renovarea în tabăra Râul Alb!

Tabăra Râul Alb este renovată, însă destinația ei se va înmulți cu o nouă caracteristică: tabără pentru sportivi, locul în care se vor desfășura cantonamentele campionilor din județ.

Dacă vechea conducere promitea o piscină cât de curând, Cătălin Hogea, noul director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret, amână puțin idea, însă nu o exclude. Din planurile lui fac parte alte idei, cum este transformarea taberei într-un complex sportiv. „Pentru bazin încă nu avem planuri, nu am primit un ok și trebuie făcută în bazin o instalație de clorinare”, a precizat acesta.

După realizarea terenului de fotbal sintetic cu nocturnă, Liliana Dacica, fosta directoare, avea în plan transformarea vechilor piscine într-una funcțională. Noul director nu renunță la aceste planuri, însă dorește înainte să transforme tabăra într-un campus pentru sportivi. „Eu îmi doresc să transform centrul de la Râul Alb într-un complex sportiv. Vom face sală de forță, avem deja toate aparatele, și o sală de conferință va fi transformată în sală de forță. Avem terenul și încerc să fac și un  bazin, dacă se poate. În acest mod, cred că se va putea să aducem aici toate cantonamentele de sportivi care se fac, să nu mai meargă în alte județe”, a explicat  Cătălin Hogea.

Renovarea taberei Râul Alb a început cu ceva timp în urmă prin modernizarea camerelor. Dacă până acum copiii sosiți în tabără erau nevoiți să iasă afară dintr-o clădire ca să ajungă la baie, noile încăperi dispun de toalete, astfel încât să fie sporit confortul tinerilor. „Avem totul renovat la Râul Alb, băi în fiecare cameră, teren de fotbal funcțional, nocturna, biciclete. Toate camerele sunt renovate, nu cum era mai demult ,cu băile peste drum”, a încheiat directorul DJST. Astfel , tabăra de la Râul Alb așteaptă, pe lângă copiii de toate vârstele veniți în vacanță, și sportivii ce se vor putea bucura de o gură de oxigen și de confort chiar la ei acasă.