Continuă eficientizarea energetică a blocurilor din Timișoara

blocuri reabilitate termic timisoara

Continuă eficientizarea energetică a blocurilor din Timișoara. Primăria anunță că încă 75 de apartamente intră în reabilitare termică.

Lucrările vizează 3 blocuri și presupun izolarea termică, înlocuirea tâmplăriei și a geamurilor și reabilitarea termică a planșeelor și teraselor.

„Execuția lucrărilor de reabilitare termică pentru 75 de apartamente din mai multe blocuri poate demara. Primăria Municipiului Timișoara a atribuit achiziția lucrărilor aferente mai multor loturi din cadrul proiectului de îmbunătăţire a eficienţei energetice în sectorul rezidenţial, prin reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe. Sunt incluse imobilele situate pe str. Argeș nr. 4, Intrarea Topologului nr.1, sc. A și str. Răsăritului nr. 5”, a transims Primăria Timișoara.

Lucrările vor dura între 4 luni și 7 luni și jumătate. Valoarea contractelor trece de 1,6 milioane de lei.

În cazul lucrărilor din proiectul „Reabilitare termică imobil str. Argeș nr. 4”, este prevăzută o perioadă de execuție de 7 luni și jumătate. Imobilul are 24 de apartamente. Valoarea contractului este de 518.203 lei și a fost adjudecat de societatea Valea Frumoasei Construct S.R.L.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

În urma reabilitării, toate imobilele vor avea pereții exterior izolați, geamuri noi la apartamente, uși noi la intarea în scară și balcoane închise.

Primăria Timișoara a reușit să deblocheze lucrările de reabilitare termică la 68 de imobile, în urma procesului de revizuire a soluției tehnico-economice. Drept urmare, în mai mult de 3.000 de apartamente confortul termic va fi comparabil cu cel al unor blocuri nou construite. Dintre acestea, 14 blocuri au fost reabilitate termic, 33 de blocuri sunt în execuție, iar celelalte sunt în diverse etape procedurale.

 

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/