Construcțiile și comerțul, ca turnate din mâna lui Samuel Barbu!

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Când ai cei mai buni oameni, cele mai bune materiale și unelte, echipamente performante, nu poți avea decât rezultate pe măsură – totul la superlativ. 2019, un alt an excelent pentru echipa Termoconstruct. 

Cu toate proiectele în desfășurare, iată că Samuel Barbu, așa cum am mai spus, nu se lasă ușor și surprinde în continuare cu lucrări deloc ușor de realizat. Trei luni de muncă efectivă pentru a ridica o casă cu un etaj din fundație! Atât i-a trebuit echipei sale să ridice o casă modernă, gingașă și ușor de remarcat în Reșița.

Planșeu ceramic Porotherm, vată bazaltică pentru fațadă Caparol, adeziv special pentru vată bazaltică de la Mapei, tencuială decorativă Baumit, încălzire în pardoseală, șapă de la Baumit special concepută pentru încălzirea în pardoseală indică diversitatea materialelor bine alese pentru construirea casei. Tencuială, glet și vopsea lavabilă, toate sunt pe bază de var, fiind astfel cele mai ecologice materiale, certificate de Ministerul Sănătății. Nimic întâmplător! Sănătatea proprietarilor este şi ea o prioritate. Așadar, vorbim despre cele mai bune materiale, totul la superlativ pentru o casă ecologică.

De la turnarea fundației la sistem pluvial și acoperiș montat, instalație sanitară și electrică, toate atât de bine „chitite” parcă ar fi desenate… toate sub îndrumarea celor mai buni profesioniști de la Termoconstruct.

Proprietarul casei, Ionuț Strâmbei, întrebat fiind de ce și-a pus casa în mâinile lui și nu în ale altora, vine cu răspunsuri fără să mai stea pe gânduri: „O lucrare foarte grea, într-o zonă complicată, pe care a reușit să o facă și să o incadreze exact cum mi-am dorit eu și arhitectul meu. A parcurs toate etapele necesare să ridice casa, conform proiectului primit. Nu s-a abătut de la absolut nimic, nicio problemă nu am avut cu ei. A ieșit perfect. Sami are echipă faină, oameni profesioniști, serioși. Să mai aducă așa meseriași, că nu ți-e frică să te apuci de treabă cu ei. Un om de afaceri care poate mai mult, doar să aibă cu cine! Avem nevoie de așa ceva în oraș. El are treabă și cu orașul, față de alții care nu se gândesc decât la ei. Trebuie doar lăsat și va face treabă bună, inclusiv pentru Reșița, ca și comunitate. Vreau să specific, Samuel Barbu este mult peste alții din mediul său de afaceri, care sunt cam demodați… Are alte viziuni, ascultă cu adevărat ce vrea clientul. În alții nu aș fi avut încredere cum am avut în el”.

Echipa de constructori formată din 25 de angajați își face treaba la un nivel la care oricine ar fi mulțumit. Meseriași dornici care muncesc cu drag și spor sunt așteptați la sediul firmei, pe Aleea Gugu, pentru mai multe informații.

Și dacă tot menționăm sediul firmei, întemeietorul afacerii a încheiat un nou contract de colaboare cu Makita, care își vor expune cele mai profesioniste echipamente la sediul firmei de pe Aleaa Gugu nr. 1A. Makita comercializează produse profesionale de gradină, care vin în ajutorul utilizatorilor. Cu echipamentele sale de grădinarit veți putea tunde iarba și gardul viu, curăța copacii sau sufla frunzele uscate fără a fi nevoie de o sursă de curent. Din această categorie fac parte fierăstrăul cu lanț, suflanta, mașina de tuns gazonul sau gardul viu cu motor termic, toate pe bază de acumulatori.

publicitate tmc 640

Anul ce urmează va începe în forță pentru Samuel Barbu. Acesta, împreună cu echipa sa, pregătește multe schimbări, renovări și reamenajări, totul ca să fie mulțumiți clienții. Pe modelul „toată lumea câștigă”, nu trebuie decât să mergi la magazinele Termoconstruct, unde cele mai bune unelte sau materiale așteaptă să fie achiziționate.

publicitate Timisoara banner maxagro