Două branduri consacrate, în premieră la Timișoara!

Portofoliul ansamblului mixt Iulius Town Timișoara s-a îmbogățit cu două noi branduri care și-au deschis, pentru prima dată, magazine în afara Bucureștiului: VGeneration și New Era.

O premieră nu doar pentru Timișoara, ci și pentru întreaga regiune, recent inauguratele magazine de la etajul 1, zona Cinema, din Iulius Mall, îi așteaptă pe clienți cu îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii multibrand, care pot fi combinate pentru a obține un stil urban-casual și ținute autentice, originale.

publicitate online in ziar Express de Banat

VGeneration este distribuitorul oficial în România al brandurilor Vans și New Era. În cadrul magazinului se găsesc produse de la nume cunoscute și apreciate internațional, precum Superdry, Fila, Puma, UGG, Saucony și, bineînțeles, VANS. Colecțiile cuprind articole vestimentare atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii. Piesele sport precum hanorace, tricouri, pulovere, jachete, pantaloni predomină, dar, pe lângă acestea, cei interesați pot găsi și o varietate de încălțăminte sau accesorii trendy: borsete sau rucsacuri.

New Era este o companie americană specializată în șepci și accesorii. Cu o experiență de aproape 100 de ani în producția șepcilor de cea mai înaltă calitate, brandul deține peste 500 de licențe diferite în portofoliul său. Din 1993 a fost furnizorul exclusiv de șepci pentru Baseball Major League. La New Era, clienții vor putea găsi pe lângă numeroase modele de șepci, căciuli, mănuși sau rucsacuri și piese de îmbrăcăminte.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/