Cel mai mare club de health și fitness din țară, deschis în Iulius Town Timișoara

Veste bună pentru iubitorii de sport din vestul țării. Aceștia se pot bucura de cel mai mare club de health și fitness din țară, deschis în incinta Iulius Town din Timișoara.

World Class este prezent în Iulius Mall Timișoara din 2006, iar odată cu integrarea mall-ului în proiectul mixt Iulius Town Timișoara s-a extins și clubul de health & fitness, devenind cel mai mare astfel de centru din întreaga țară. Clubul a fost dezvoltat pe o suprafață generoasă, de aproximativ 3.400 de metri pătrați și este dotat cu echipamente premium, piscină semi-olimpică și studiouri dedicate. Așadar, are toate atuurile să devină destinația favorită pentru sport a locuitorilor din regiune.

Pe lângă piscina semi-olimpică de 25 de metri, clubul dispune și de o zonă Crossfit, studiouri de ciclism și aerobic. Inovația este cuvântul ce definește noul centru, acesta fiind dotat cu cele mai moderne echipamente de fitness de la Technogym, lider mondial în soluții de fitness bazate pe tehnologie și furnizor oficial al Jocurilor Olimpice.

„Inaugurăm la Timișoara unul dintre cele mai moderne şi vibrante centre de health & fitness din România. Nu este întâmplătoare extinderea în proiectul Iulius Town, dat fiind faptul că reprezintă cel mai mare centru de lifestyle din vest, al cărui potențial ne va ajuta să continuăm misiunea noastră de a inspira și de a motiva tot mai mulți români să fie mai activi mai des și de a adopta un stil de viață sănătos. Prin locația sa strategică, noul centru ne ajută să fim mai aproape de casă și locul de muncă al oamenilor din Timișoara”, a spus Kent Orrgren, CEO al World Class.

Noul club World Class din Timișoara, inclus în categoria Silver, este situat în noul corp de clădire prin care s-a extins Iulius Mall, parte integrată a Iulius Town. Inaugurarea reprezintă și una dintre cele mai puternice mișcări strategice ale rețelei World Class în atingerea obiectivului ce vizează extinderea mișcării #BeHealthy, care va face ca sala de sport să devină a treia destinație esențială pentru români, după casă și birou, cu servicii din ce în ce mai accesibile și mai atractive.

World Class România este lider de piață în industria wellness locală, cu un număr total de 42 de cluburi de sănătate și fitness în întreaga țară (39 sunt active și 3 vor fi deschise anul viitor) și 64.000 de membri. Cluburile World Class oferă servicii la cele mai înalte standarde, facilități premium și clase diversificate. World Class este partener LES MILLS – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class România oferă, de asemenea, un concept premium de health & fitness denumit W, care oferă membrilor oportunitatea de a se antrena și relaxa într-un cadru intim și exclusivist.

World Class România este deținută de fondul de investiții cu capital privat Resource Partners, susținut de mai mulți investitori instituționali. Fondul se concentrează asupra proiectelor medii din Polonia, România și alte țări din Europa de Est. Resource Partners vizează, în primul rând, identificarea companiilor cu o creștere rapidă, cu echipe puternice de management, care să fie completate cu experiența noastră în gestionarea rapidă a creșterii organice și bazate pe achiziții.

Iulius Town Timişoara, dezvoltat de companiile IULIUS și Atterbury Europe, reprezintă principala atracție de business, shopping şi loisir din vestul țării. Este primul proiectul mixt și, totodată, cea mai mare investiție din regiune, în valoare de 443 milioane de euro, ce include: cea mai mare suprafață de retail din afara Bucureștiului – 120.000 de metri pătrați și 450 de magazine, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, un pol regional de business cu 100.000 de metri pătrați de spații de birouri clasa A, trei săli de evenimente, restaurante şi cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare.