Consilierii PSD așteaptă demisiile promise de Felix Borcean

Grupul PSD din Consiliul Local Caransebeș cere lămuriri primarului Felix Borcean cu privire la unele decizii anunțate în presă și așteptate de membrii social-democrați.

Consilierul Valentin Dascălu l-a întrebat pe edilul-șef, la finalul ședinței de Consiliu Local, care este rezultatul declarațiilor făcute cu aproape o lună în urmă, când aștepta demisia mai multor șefi de servicii din cadrul Primăriei Caransebeș. Primarul Felix Borcean a ținut să lămurească aceste aspecte imediat, deși consilierul Dascălu i-a solicitat lămuriri pentru ședința următoare.

„Nu am nimic de ascuns și de aceea țin să lămuresc problema acum. Unele ziare au relatat corect declarația mea, altele au încercat să-i aducă «îmbunătățiri». Eu am cerut un raport financiar complet pe ultimele trei luni de la toate compartimentele și în special de la trei servicii, tocmai că în ultima perioadă s-a tot ridicat problema cheltuirii banului public, ba la Serbările Cetății, ba la acte activități desfășurate de Gugulania sau SPIR. Le-am zis șefilor de servicii să-și atașeze și cererea de demisie, în cazul în care s-ar fi ivit nereguli în acel raport. Acești șefi de servicii se află și acum în funcție pentru că raportul lor a primit girul Direcției Financiar Contabile din cadrul Primăriei Caransebeș”, a precizat Felix Borcean.

CITEȘTE ȘI:

Felix Borcean face curățenie în Primăria Caransebeș! Cei care nu muncesc trebuie să plece!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/