Primarul din Buchin s-a jucat cu moartea!

Primarul comunei Buchin a fost la un pas de moarte, însă starea lui s-a ameliorat și cel mai probabil va fi externat din Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeş. A ajuns aici în urmă cu mai mult de două săptămâni, în stare gravă, cu multiple fracturi, în urma unui accident de circulație.

În vârstă de 53 de ani, edilul comunei cărășene, Gheorghe Coilă, s-a deplasat cu autoturismul dinspre Poiana Buchin spre Buchin, însă nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu brumă, a pierdut controlul direcției de mers și a derapat, lovind frontal un parapet din beton.

În urma accidentului, Gheorghe Coilă a fost rănit grav și transportat de urgență la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeş. După mai bine de o săptămână la Terapie Intensivă, șeful administrației din Buchin a fost transferat pe Secția de Chirurgie, unde se află și în prezent, starea lui ameliorându-se simțitor. Tot în aceste zile, la acelaşi spital, fiica primarului de Buchin a adus pe lume un băiețel, Gheorghe Coilă având de-acum astfel şi… rangul de bunic.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/