Consilieri locali din Timișoara, contre din cauza unui parc din centru plin de buruieni

parccivic1

Mai mulți consilieri locali au ajuns să se contreze pe Facebook din cauza Parcului Civic din centrul Timișoarei, care este plin de buruieni.

Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timișoarei, a semnalat, prin intermediul unei postări realizată pe Facebook, faptul că Parcul Civic din centrul orașului este plin de buruieni.

Condițiile meteo au favorizat creșterea vegetației din multe locuri din Timișoara, iar spațiul verde trebuie îngrijit frecvent. Am făcut solicitări către Direcția Infrastructură Verde să intervină de urgență în Parcul Civic. Chiar dacă nu este în atribuțiile date mie, atâta timp cât trec zilnic pe acolo și nu văd o îmbunătățire, am considerat necesar să cer public să se treacă la treabă. Este în plin centrul orașului, este un spațiu expus turiștilor, mai ales că suntem Capitală Culturală Europeană în acest an. Nu trebuie neglijat nici un metru pătrat din Timișoara, asemenea neglijențe dăunează imaginii municipiului nostru”, a afirmat viceprimarul liberal.

parccivic3

Imediat, viceprimarul a fost atacat de către Paula Romocean, consilier local USR, pe motiv că Parcul Civic se află în această situație pentru că lucrările de reabilitare nu au fost încă recepționate.

Dacă ați fi mai preocupat de problemele primăriei, decât de statul pe Facebook și datul cu părerea, ați fi știut că lucrarea nu e recepționată și amplasamentul nu e predat primăriei. Primăria nu poate să intervină cu lucrări de întreținere curentă a spațiilor verzi în aceste condiții. Un proiect „liberal”, cu o firmă intrată în insolvență imediat după câștigarea licitației, care nu poate fi recepționat din cauza problemelor de calitate”, a explicat Paula Romocean.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

În discuție a intervenit și consilierul local PNL Ștefan Sandu, care a precizat că „în timp ce mai toate orașele din țară, unele chiar mici și cu bugete limitate, arată din ce în ce mai îngrijit, Timișoara arată mai rău ca niciodată. Și asta o observă deopotrivă vizitatorii și cetățenii acestui oraș”.

Veniți vă rog cu soluții, nu doar cu probleme, pentru că sunteți viceprimar, nu sunteți simplu cetățean, iar turist, cu atât mai puțin. Dacă nu identificați singur soluțiile, întrebați aparatul de specialitate al primăriei (pont: lucrează în aceeași clădire cu dvs.)”, i-a dat replica viceprimarului Tabără și Rodica Militaru, consilier local USR.

parccivic2

 

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/