FOTO. Primarul Fritz a ciocnit un ou roșu cu copiii cu povești triste dintr-un centru de zi

fp1

Dominic Fritz a luat decizia de a le face o vizită celor aproximativ 60 de copii cu povești triste de la un centru de zi din Timișoara, cu care a ciocnit un ou roșu.

Dominic Fritz a mers, sâmbătă, în mijlocul unor copii sărmani. Mai precis, primarul Timișoarei a fost prezent la Centrul de Zi „Sfântul Nicolae” din Timișoara, unde a ciocnit un ou roșu și a oferit cadouri micuților cu povești triste, cu ocazia sărbătorilor pascale.

Unii sunt de-o șchioapă. Alții, acuși adolescenți. Fiecare cu o poveste dificilă. Sunt cei 60 de copii care vin la Centrul de Zi Sfântul Nicolae. Copii care au trăit deja pe stradă sau provin din familii problematice. Am împărțit cu ei bucuria sărbătorilor împreună, a ciocnirii primelor ouă roșii și a cadourilor. Copiii au confecționat decoruri, au decorat centrul și au pregătit o minunată serbare de Paști”, a afirmat Dominic Fritz.

fp4

Primarul Timișoarei explică faptul că acest centru de zi reprezintă a doua casă pentru acești copii.

Aici își fac temele, învață, se joacă, citesc, cântă, desenează, fac sport și primesc suportul emoțional și psihologic de care au nevoie să răzbească. Pentru a deveni copii puternici care își ating visele. De aceea suportul colegilor mei de la Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara contează așa de mult pentru ei. Faptul că vin la centru este garanția că nu abandonează școala. Să aveți și voi sprijin când aveți nevoie și să fiți sprijin pentru alții. Asta vă urez de aceste sărbători. Paște fericit”, este mesajul transmis de edilul-șef.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

fp7

fp6

fp5

fp3

fp2

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/