Consilier local, acuzat de ucidere din culpă! Victima avea doar 15 ani!

Un ales local PSD din Oțelu Roșu a ucis astăzi, într-un accident rutier, provocat pe raza localității Băuțar, un adolescent care circula regulamentar în afara părții carosabile!

Traian Popa are 68 de ani și mai multe probleme de sănătate. Cu toate acestea, încă obișnuiește să urce la volan. Astăzi a făcut-o cu consecințe deosebit de grave. A lovit în plin un băiat de 15 ani, care a decedat. Din primele informații, alesului local i s-a făcut rău în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Băuțar. A intrat pe contrasens, a ieșit de pe carosabil și l-a izbit violent pe adolescent. S-a văzut pe o cameră de supraveghere care a surprins tragedia. Nicio urmă de frânare! Nici vorbă de alcool. Cu alte cuvinte, semn clar că o problemă de natură medicală ar fi putut cauza accidentul. 

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

„Am fost angajat de familia inculpatului pentru a-l reprezenta. Am vorbit cu fiica lui despre acest regretabil accident și am înțeles că a avut o cădere de memorie, o pierdere de cunoștință, poate. Nu își amintește nimic. Am aflat că a fost un tragic accident soldat, din păcate, cu decesul unui adolescent de 15 ani. Vom vedea pe timpul urmăririi penale, în baza probelor care se vor administra, care e vinovăția clientului meu și gradul de implicare a acestuia”, a precizat avocatul Cosmin Bolosin pentru expressdebanat.ro. O adevărată dramă pentru două familii!

tmc 640